Oyun İzleme Sistemi v3.1.2
1 hafta önce Admin tarafından WEB: Komut Dosyaları, PHP Komut Dosyaları, PHP - LGSL Sistemleri kategorisinde yayınlandı.
GMS motoru, birçok popüler oyunu destekleyerek güçlü bir izleme sistemi oluşturmanıza olanak tanır.
İçerik
Oyun İzleme Sistemi v3.1.2
Paket Oluşturucusu:
📄 Açıklamalar:
GMS motoru, birçok popüler oyunu destekleyerek güçlü bir izleme sistemi oluşturmanıza olanak tanır. Oyuncu listelerini takip edin, sunucu kullanılabilirliğini kontrol edin ve oyun projenizi tanıtmak için çeşitli ücretli hizmetler sunun.
📢Tema Genel Bilgileri:
Desteklenen oyunlar
- Counter Strike 1.6
- Counter-Strike: Global Offensive
- Counter Strike Source
- Team Fortress 2
- Left 4 Dead 2
- Rust
- San Andreas Multiplayer
- Multi Theft Auto
- Counter-Strike 2
- Arma 3
- Başka oyunlar ekleyebilme özelliği.
Ödeme sistemleriyle entegrasyon: Kullanıcıların ve yöneticilerin kolaylığı için GMS, Unitpay, Robokassa, FreeKassa, YooMoney, ЮKassa gibi çeşitli ödeme sistemleriyle entegre olarak güvenli ve etkili ödeme yöntemleri sunmaktadır.
Hosting Sağlayıcılarıyla Entegrasyon için API Modülü: Kullanıcılar API modülünü kullanarak hosting sağlayıcıları aracılığıyla kolayca hizmet satın alabilir, hızlı ve güvenli işlem sağlayabilirler.Yönetim paneli:
Kullanıcı yönetimi.
Sunucu Yönetimi: Oyun sunucularını ekleyin, kaldırın ve durumlarını izleyin.
İstatistiksel sayfaların oluşturulması.
Oyunları Yönet: Desteklenen oyunları ekleyin ve yapılandırın.
Temel ayarlar: Genel yapılandırılabilir parametreler.
Ödeme Yöntemleri: Ücretli hizmetler için ödeme yöntemlerini kontrol edin ve yapılandırın.
Filtreli log takibi: Kolay analiz için filtreleme yeteneklerine sahip detaylı loglar.
Yorumlar ve Haberler: Yorumları ve haber yayınını kontrol edin.
Tarifeler: Oyun sunucularının etkili bir şekilde paraya dönüştürülmesi için tarife yönetimi.
Sistem gereksinimleri:
- Nginx veya Apache 2 web sunucusu
- PHP sürümleri 7.4-8.1
- MySQL sürüm 5.6 veya üzeri
- Kıvrılma - (Curl)
- Görev Zamanlayıcı (Cron)
- Açık UDP/TCP portları
- PHP uzantıları: curl, mbstring, bz2, short_tags, gd
🛠️Kurulum:
Adım 1: Teknik Gereksinimleri Kontrol Edin
- Sunucunuzun sistemin teknik gereksinimlerini karşıladığından emin olun.
Adım 2: Arşivi İndirin ve Sıkıştırılmış Dosyayı Açın
- Gerekli arşivi indirin ve sunucunuzda sıkıştırılmış dosyayı açın.
Adım 3: Teknik Adresi Açın (eğer bir alan adınız yoksa)
- Eğer bir alan adınız yoksa veya DNS'inizi henüz güncellemediyseniz, her müşteriye sağlanan teknik adrese giriş yapın. Bu adresi kişisel hesabınızda hosting ile ilgili teknik bilgilerin yer aldığı sayfada bulabilirsiniz.
Adım 4: Kurulumu Tamamlayın
- Kurulum sayfası açıldığında talimatları izleyin. Kurulum tamamlandığında tamamlanma mesajı görünecektir.
Adım 5: CMS GMS'ye giriş yapın ve yapılandırın - "Giriş" düğmesine tıklayın ve aşağıdaki kimlik bilgilerini girin:
- Giriş: admin@csarea.org
- Şifre: admin123
Artık GMS başarıyla kurulmuş olup sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz.
ISPmanager'da çeşitli komutları yürütmek üzere cron görevleri ayarlamak için aşağıdaki satırları ekleyin:
Oyun Sunucuları Güncellemesi*/5 * * * * cd /path/to/your/project && php bin/console cron
Bu komut `php bin/console cron` komutunu her 5 dakikada bir çalıştıracaktır.
Süresi Dolmuş Faturaların Kontrolü*/30 * * * * cd /projenizin/yolu && php bin/console payment
Bu komut `php bin/console payment` komutunu her 30 dakikada bir çalıştıracaktır.
Ücretli hizmetlerin son kullanma tarihlerinin kontrol edilmesi*/30 * * * * cd /projenizin/yolu && php bin/console services
Bu komut `php bin/console services` komutunu her 30 dakikada bir çalıştıracaktır.
`/path/to/your/project` kısmını projenizin gerçek yolu ile değiştirdiğinizden emin olun.
Bu örnekler komutları çalıştırdığınızda projenin kök dizininde olduğunuzu varsayar.
-
Bu konuya henüz kimse cevap vermedi. İlk cevaplayan siz olun!